top of page

Tripliquem la nostra capacitat d’assecat

Culmina la primera fase de reforma de 1.800 m2 a les instal·lacions de Santa Perpètua


Amb una inversió de 3,5 milions d’euros, l’any 2019 vam emprendre un projecte de reforma per augmentar la capacitat de producció del complex d’Embotits Subirats, situat a Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona. Les obres, en una superfície de més de 1.800 m2, han consistit en l’adequació de 6 assecadors nous, una cambra de congelat i una de refrigerat. El febrer de 2020 vam iniciar les primeres proves i el març, abans de l’onada de la Covid-19, seguint el curs previst, vam poder rebre les primeres partides de producte i vam inaugurar els nous assecadors. A data d’avui ja podem afirmar que la primera fase de reforma ha estat tot un èxit: hem triplicat la nostra capacitat d’assecat i comptem, a dia d’avui, amb un total de 20 assecadors d’uns 120 m2 cadascun.


Aquesta tardor hem rebut les primeres inspeccions per a obtenir les certificacions IFS (International Featured Standards) i BRC (British Retail Consortium) de les noves instal·lacions, amb una inversió d’1,5 milions d’euros el 2020. Tant la planta dels Hostalets de Balenyà com la de Centelles ja tenen els segells.


Les noves inspeccions es duran a terme el març de 2021 i preveiem que a l’octubre inaugurarem la cambra de congelat i la cambra de refrigerat, instal·lacions que formen part del gran projecte de reforma.

Foto: Complex d’Embotits Subirats, situat a Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona.

 

Més sostenibilitat, compromís Subirats


La reforma de les instal·lacions de Santa Perpètua forma part d’un pla de sostenibilitat global del grup. La planta serà més eficient energèticament i en els processos.


El nostre compromís amb el medi ambient també ha impulsat l’estudi d'un nou

envàs més sostenible per als productes llescats amb un monomaterial i de base PET.



Per a més informació:

bottom of page